top of page
Zoeken
  • Josje Kuenen

Verwende nerds


nerd.jpg

Afgelopen vrijdag een netwerk-event over applicaties (apps) bijgewoond aan TU Delft. Er was een wedstrijd voor de beste appbouwer en een markt waar developers en kopers elkaar konden ontmoeten. Dat leek me wel wat, zo'n markt met ondernemende studenten. Wie weet konden zij onze lesmethodes wel van een hippe en sexy app voorzien. Je moet toch een beetje met je tijd meegaan, nietwaar? Ha, daar stond een plukje ondernemende nerds. Wat houd ik toch van de combinatie studie en praktijk! Eens even kijken of we zaken kunnen doen.

Ik: 'Hallo, klopt het dat jullie apps maken?'

Zij: 'Ja, dat klopt.'

Ik: 'Ik weet er niet zoveel van, maar zouden jullie voor mijn communicatiebedrijf een app kunnen maken?'

Zij: 'Nou, dat ligt eraan. Wat wilt u dan precies?'

Ik: 'Ik zoek in ieder geval een app over taalkwesties als ondersteuning bij een lesboekje.' (Verder uitgelegd over hoe en wat).

Zij: 'Mja, eigenlijk willen wij alleen maar grote en interessante opdrachten aannemen. Games maken. Voor de Iphone wel te verstaan. Er werden meewarige blikken geworpen op mijn BlackBerry.

Ik: (Met knipperende ogen en klapperende oren) 'Dus als ik het goed begrijp, willen jullie niet met mij in zee?'

Zij: 'Ehm ja, daar komt het wel op neer.'

Ondernemende studenten? Om je rot te lachen!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page